Close

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τον Ιούλιο του 2007 ξεκίνησε η ιδέα με την ονομασία "DECORO" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ως γνώμονα την πρωτοπορία σε όλους του τομείς την ένδυσης και όχι μόνο. Μια ιδέα η οποία με τον καιρό μεγάλωσε πολύ και η αλήθεια είναι πως ούτε εμείς οι ίδιοι είχαμε ιδέα... για το μέγεθος της αγάπης, της στήριξης και της εμπιστοσύνης που θα μας έδειχνε το κοινό. Όλα αυτά οδήγησαν στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο να ανταποδίδουμε καθημερινά την στήριξη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα. 

Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποικιλία σε κάθε είδος ενδυμάτων και υποδημάτων, έχουμε σίγουρα αυτό που ψάχνεις και αν δεν το βρίσκεις τότε μπορείς να απευθυνθείς στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας που βρίσκεται καθημερινά δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς να μας βρεις στα Social Media (Facebook, Instagram) ή να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί μας τηλεφωνικά.

Διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, με τεράστια εξέλιξη στον χώρο ακολουθώντας τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα. Μέλημα μας είναι πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη σεβόμενοι τις προτιμήσεις του και αφουγκράζοντας τις ανάγκες του. Σίγουρα για να βρίσκεσαι στο σημείο να διαβάζεις αυτό το κείμενο, πάει να πει πως από κάπου άκουσες, έμαθες ή είδες για εμάς. Ήξερες όμως ότι σου προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και δωρεάν αλλαγή εντός 14 εργάσιμων ημερών ? Κάνουμε παραδόσεις σε κάθε άκρη της Ελλάδας, στην Κύπρο αλλά ακόμα σε όλο τον κόσμο ! 

Οι σκέψεις, συμβουλές, τα σχόλια και ερωτήσεις σου είναι ευπρόσδεκτα και μπορείς να μας τα παραθέσεις με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας επιθυμείς.

Είμαστε το Decoro, είμαστε το γυναικείο ρούχο. 

Stay Tuned...

2310 55 55 20 - 2312 31 00 31

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.99€ 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣAΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!